Rijschool Westerhoven

Rijschool Westerhoven

Waar kom je uit als je zoekt op ‘Rijschool Westerhoven’? Natuurlijk, bij Rijschoolheezen.nl! Niet zo vreemd, want met Rijschoolheezen.nl heeft Westerhoven de beschikking over een autorijschool van formaat. Geen andere rijschool in Westerhoven heeft zo’n uitstekende reputatie. Kwaliteit in mensen én materieel. De BOVAG stelt hoge eisen op het gebied van mensen, materiaal en kijkt natuurlijk ook naar het slagingspercentage. Bij Rijschoolheezen.nl is dat allemaal top geregeld. De enige autorijschool in Westerhoven die dat niveau heeft!

Zo werk het met onze rijschool voor Westerhoven

We halen je op in Westerhoven voor twee rijlessen achter elkaar, dus 100 minuten rijden. Weer terug in Westerhoven heb je dan flink bijgeleerd en zo bereiden we je voor op het rijexamen. Ons slagingspercentage na een pakket op maat, ligt ruim boven de 90%.

Wist je trouwens dat je al rijexamen kunt doen als je 17 bent? Daarvoor is er het programma 2ToDrive. Je mag vóór je 17e al beginnen, bijvoorbeeld bij een rijschool in Westerhoven. Als je geslaagd bent, mag je dan onder begeleiding van een coach rijden. Dat kan bijvoorbeeld een ouder zijn, een ander familielid, vriend, vriendin, echtgenoot of een goede kennis. Na je 18e rijd je dan geheel zelfstandig. Misschien iets om over na te denken als je op zoek bent naar een autorijschool in Westerhoven.