Plusmodule

Sommige kandidaten hebben extra zorg nodig

Plusmodule-U-Turning - rijlesautoMet de Plusmodule sta je onder begeleiding van ‘U-turning’. Dit is de zorgcoördinator van Rijschool Heezen. Je rijopleiding met Plusmodule begint met een intakegesprek. Jolande Remmits van U-turning, zal samen met jou de situatie in kaart brengen. En uiteraard ook in overleg met je ouders, je partner of begeleider.

Denk bijvoorbeeld aan jouw specifieke eisen en wensen. Of mogelijke struikelblokken tijdens de opleiding. Maar ook andere zaken kunnen voor een Pluskandidaat van belang zijn. Alles waarmee we rekening kunnen houden, wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Het doel is dat jij plezier hebt in de rijopleiding en je rijbewijs gaat halen!

Op basis van de bevindingen wordt een keuze gemaakt voor de meest geschikte plusinstructeur. Deze ontvangt ook een gespreksverslag. Alle betrokkenen zijn daarmee dus op de hoogte van jouw situatie. Zo kun je met een gerust hart de rijopleiding starten.

Tijdens de rijopleiding is er regelmatig contact met de zorgcoördinator. Ze rijdt ook een aantal keer mee tijdens een rijles. En zo nodig worden tussentijds verbeteringen aangebracht in de communicatie tussen leerling en instructeur. Mochten er problemen ontstaan, dan is de zorgcoördinator jouw aanspreekpunt.

De Plusmodule heeft niet alleen betrekking op praktijklessen, maar ook op theorielessen. Het is mogelijk om in een kleinere groep de theoriecursus te volgen. Dit zijn dan maximaal 6 kandidaten, in plaats van 24. Deze cursus wordt éénmaal per week op dinsdagavond gegeven en duurt ongeveer 8 weken.

De extra’s van onze Plusmodule:

– intake-gesprek
– verslag intake-gesprek, met tips voor de plusinstructeur
– een gespecialiseerde instructeur
– meerijden van zorgcoördinator
– begeleiding van jou en je instructeur daar waar nodig
– mogelijkheid tot het volgen van de theoriecursus in kleine groep
– begeleiding in alle opzichten tot en met het behalen van theorie- en praktijk
examen en goede ondersteuning bij het CBR

De kosten voor deze Plusmodule bedragen: € 150,-
Dit is een toeslag op de standaard rijlespakketten van Rijschool Heezen.

Rijschool ‘U-turning’

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, ook als het gaat om het halen van je rijbewijs. Daarom is het belangrijk dat een rijopleiding wordt afgestemd op jouw mogelijkheden en eventuele beperkingen. Past een leerling om wat voor reden dan ook niet in het leerproces van de reguliere rijschool? Dan zorgt U-turning voor een leerproces op maat. Concluderend: een zeer geslaagde aanpak!

Gespecialiseerd in:
Rijles autisme • Rijles ADHD • Rijles ADD • Rijles leerachterstand

 

Contact en informatie

Logo U-turningRijschool U-turning
Jolande Remmits
Wollenbergstraat 1a
5581 HH Waalre
06 – 44 96 05 12