Plusmodule

Sommige kandidaten hebben extra zorg nodig

Autorijlessen Rijschoolheezen.nlMet de Plusmodule sta je onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur van Rijschool Heezen. Je rijopleiding met Plusmodule begint met een intakegesprek. En uiteraard ook in overleg met je ouders, je partner of begeleider.

Denk bijvoorbeeld aan jouw specifieke eisen en wensen. Of mogelijke struikelblokken tijdens de opleiding. Maar ook andere zaken kunnen voor een Pluskandidaat van belang zijn. Alles waarmee we rekening kunnen houden, wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Het doel is dat jij plezier hebt in de rijopleiding en je rijbewijs gaat halen! Zowel schakel als automaat lessen zijn mogelijk.

60 Rijlessen

€ 3.799,-

Incl, proef- en faalangstexamen

Pakketkorting

€ 250,-

Inclusief intake gesprek en rijles van een gespecialiseerde instructeur, proefexamen en faalangstexamen. Teveel gekochte rijlessen worden volledig terugbetaald.

Tijdens de rijopleiding is er regelmatig contact met de zorgcoördinator. Hij rijdt ook een aantal keer mee tijdens een rijles. En zo nodig worden tussentijds verbeteringen aangebracht in de communicatie tussen leerling en instructeur. Mochten er problemen ontstaan, dan is de zorgcoördinator jouw aanspreekpunt.

De Plusmodule heeft niet alleen betrekking op praktijklessen, maar ook op theorielessen. Het is mogelijk om in een kleinere groep de theoriecursus te volgen. Dit zijn dan maximaal 8 kandidaten, in plaats van 24. Deze cursus  duurt ongeveer 8 weken.

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, ook als het gaat om het halen van je rijbewijs. Daarom is het belangrijk dat een rijopleiding wordt afgestemd op jouw mogelijkheden en eventuele beperkingen. Past een leerling om wat voor reden dan ook niet in het leerproces van de reguliere rijschool? Dan zorgt Rijschool Heezen voor een leerproces op maat. Concluderend: een zeer geslaagde aanpak!

Gespecialiseerd in:
Rijles autisme • Rijles ADHD • Rijles ADD • Rijles leerachterstand