Autorijlessen

Persoonlijke benadering

Met de persoonlijke benadering van Rijschool Heezen is het felbegeerde roze pasje binnen handbereik voor iedereen. Iedere leerling krijgt zoveel mogelijk zijn of haar eigen instructeur. Zo raak je aan elkaar gewend en op elkaar ingespeeld. Mocht je extra aandacht nodig hebben, dan hebben wij de plusmodule voor jou. Een aantal van onze instructeurs zijn gespecialiseerd in autorijlessen voor leerlingen met faalangst, autisme en ADHD. Kijk hiervoor gerust op onze  Plusmodule pagina of bel met ons kantoor voor meer informatie.

Autorijlessen in een groot gebied

Rijschool Heezen is gevestigd in Waalre en wij geven rijles in: Waalre, Eindhoven, Valkenswaard, Geldrop, Heeze, Leende, Borkel en Schaft, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Steensel en Veldhoven. Natuurlijk halen we je thuis op en zetten we je na de rijles weer netjes thuis af. Mocht je liever ergens anders opgehaald worden (bijvoorbeeld op je werkadres, schooladres of stage adres), laat het gerust weten aan je instructeur. Dan houden we daar graag rekening mee.

Rijschool Heezen heeft een uitstekende reputatie en de kwaliteit wordt hoog gewaardeerd door leerlingen. Dat blijkt ondermeer uit de hoge score die wij krijgen van onze geslaagden op Klantenvertellen.nl.