Spoedcursus auto

Supersnel je rijbewijs halen!

Bij Rijschool Jan Heezen kun je ook terecht voor een ‘spoedcursus auto’ zodat jij in 10 dagen in het bezit bent van je autorijbewijs. Als jij supersnel je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je veel tijd hebt om te lessen want je hebt tijdens de cursus ongeveer 2 tot 4 uur rijles per dag.

Wil je een spoedcursus auto volgen? Dan plannen wij eerst een intake (€ 79,-). Na de intake maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Vervolgens wordt het praktijkexamen ingepland en plannen we samen alle rijlessen in. Ook bij een spoedcursus dien je eerst je theoriecertificaat te halen, alvorens het praktijkexamen kan worden afgelegd. Het is dus heel belangrijk dat je op tijd je theoriecertificaat haalt, want de datum van een ingepland praktijkexamen kan niet meer gewijzigd worden. Ons advies is dan ook om te zorgen dat je in het bezit bent van je theoriecertificaat voordat je start met de praktijklessen.

10 Dagen

€ 1.849,-

30 lessen

12 Dagen

€ 2.344,-

40 lessen

15 Dagen

€ 2.839,-

50 lessen

Proefexamen en examen zijn hierbij inbegrepen.

Theoriepakket spoedcursus auto

Onderdeel van de spoedcursus auto is de theoriecursus: De cursus neemt 2 dagen (tijdens schoolvakanties) of 6 avonden in beslag en zal gegeven worden op maandag- en donderdagavond in ons theorielokaal aan de Kerkhoflaan 1B te Aalst-Waalre. Wij maken hierbij gebruik van van het officiële CBR computersysteem met tablets. Elke avond of beide dagen bestaan voor het grootste gedeelte uit uitleg en vervolgens wordt een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid nabesproken.

Prijs theoriepakket

Het theoriepakket kost € 139,- en bestaat uit 6 avonden of 2 dagen cursus, het theorieboek, 7,5 uur online theorie examen training en het theorie examen bij het CBR.

Losse prijzen:

Theorieboek met 7,5 uur examentraining € 39,-
Theorieboek met 15 uur examentraining € 49,-
Theorie examen € 47.50,- (gereserveerd door Rijschool Heezen)

De duur van de spoedcursus is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren.
Niet inbegrepen zijn het theorie examen (€ 47.50,-) en de gezondheidsverklaring (€ 37,80,-). Als je lessen over hebt van het pakket, krijg je € 42,50 per rijles terug.

Kijk op onze ‘theorie’ pagina voor meer informatie over onze theoriecursus of bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.