Spoedcursus auto

Supersnel je rijbewijs halen!

Bij Rijschool Jan Heezen kun je ook terecht voor een ‘spoedcursus auto’ zodat jij in 10 dagen in het bezit bent van je autorijbewijs. Als jij supersnel je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je veel tijd hebt om te lessen want je hebt tijdens de cursus ongeveer 2 tot 4 uur rijles per dag.

Wil je een spoedcursus auto volgen? Dan plannen wij eerst een intake (€ 69,-). Na de intake maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Vervolgens wordt het praktijkexamen ingepland en plannen we samen alle rijlessen in. Ook bij een spoedcursus dien je eerst je theoriecertificaat te halen, alvorens het praktijkexamen kan worden afgelegd. Het is dus heel belangrijk dat je op tijd je theoriecertificaat haalt, want de datum van een ingepland praktijkexamen kan niet meer gewijzigd worden. Ons advies is dan ook om te zorgen dat je in het bezit bent van je theoriecertificaat voordat je start met de praktijklessen.

De spoedopleiding plannen we in nadat de intake gereden is. Dan kan onze instructeur samen met de kandidaat de opleiding verspreid over 2 á 3 weken inplannen.

Theoriepakket spoedcursus auto 1,5 dag

Rijschool Heezen heeft een uniek samenwerkingsverband met Theoriecentrum.nl in Eindhoven. Theoriecentrum.nl betreft een samenwerkingsverband tussen een aantal toonaangevende rijscholen in en rondom Eindhoven. Omdat wij theorie erg belangrijk vinden en omdat we merken dat de kennis vaak minimaal of slecht is in de lesauto, motor of bromfiets (wat extra praktijklessen kost), kiezen wij voor deze samenwerking. De docenten zijn allemaal afkomstig van de samenwerkende rijscholen en hebben jarenlange ervaring en ontzettend veel kennis. Het centrum is centraal gelegen schuin tegenover het CBR.

Prijs theoriepakket

Het theoriepakket kost € 179,- en bestaat uit 1.5 dag of 3 avonden theoriecursus, inclusief thuismodule met de complete lesstof online en een code voor online examentraining. Ook het CBR theorie-examen zit inbegrepen en plannen wij voor je in.

Losse prijzen:

Theorieboek met 7,5 uur examentraining € 40,-
Theorieboek met 15 uur examentraining € 50,-
Theorie examen € 60,- (gereserveerd door Rijschool Heezen)

De duur van de spoedcursus is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren.

Kijk op onze ’theorie’ pagina voor meer informatie over onze theoriecursus of bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.