Spoedopleiding motor

Motorrijbewijs in 5 dagen

Motorrijbewijs halen in 5 dagen? Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je supersnel je motorrijbewijs wilt halen. Misschien wil je binnenkort met de motor op vakantie, misschien staat je motor al in de garage te glimmen of misschien heb je gewoon een week vrij van school/ werk en wil je een nieuwe uitdaging aangaan. Al met al genoeg redenen om de spoedopleiding motor bij Rijschool Heezen te volgen.

Wil je een spoedopleiding volgen? Hou dan rekening met onderstaande:

  • Je theorie dient vooraf behaald te zijn.
  • De wachttijd voor beide examens is gemiddeld 4 tot 6 weken dus plan je spoedopleiding tijdig vooraf.
  • Je loopt het risico dat als je niet slaagt voor je AVB examen je ook niet op examen mag voor je AVD examen

12 Uren

€ 1.199,-

AVB en AVD examen inbegrepen

Niet inbegrepen zijn het theorie examen (€ 60,-) en de gezondheidsverklaring (€ 44.40), welke je zelf dient aan te vragen bij het CBR.

Beschermende kleding

Tijdens motorrijlessen heb je beschermende kleding nodig. Om je deze fikse investering te besparen, kun je bij ons gedurende de motorrijlessen gratis gebruikmaken van onze beschermende jassen, broeken, laarzen, handschoenen en helmen. We vragen je alleen om een helmmutsje (€ 7,50) te kopen, zodat de helmen hygiënisch blijven.

Toch liever meer tijd nemen voor het behalen van je motorrijbewijs? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een van onze motorrijles pakketten.