Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Theoriecursus
Theoriecursus

Theoriecursus auto – geef je snel op!

Het landelijk gemiddelde is 40%. Onze cursisten halen het slagingspercentage van 80%!
Klik hier voor je theorie log-in

 

Maandagavond 27 november 2017 start onze eerstvolgende avondtheoriecursus!

Alle kandidaten van Rijschool Heezen met een theoriepakket kunnen de theoriecursus bij ons volgen. De theoriecursus start iedere maand. De cursus duurt 6 avonden en wordt gegeven op maandag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in ons theorielokaal aan de Kerkhoflaan 1B te Aalst-Waalre. De eerstvolgende avondcursus start op 27 november (cursusavonden: 27 en 30 november en 4, 7, 11 en 14 december ).

Het is natuurlijk niet verplicht de cursus te volgen, maar wel een advies. Zo wordt er aandacht besteed aan een aantal praktijksituaties en maak je iedere les een examen. Dit examen maak je met hetzelfde systeem als het CBR heeft. Zo kun je gelijk goed oefenen.

Tijdens de theoriecursus maken wij gebruik van het officiële CBR computersysteem met tablets. Elke avond, die ongeveer 2 uur duurt, bestaat voor het grootste deel uit uitleg. Vervolgens wordt een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid nabesproken.

De theoriecursus bij Rijschool bij ons is erg leerzaam en een goede voorbereiding op het examen!

Dagcursus theorie

In vakantieperiodes wordt er ook een dagcursus ingepland. De eerstvolgende dagcursus vindt plaats in de kerstvakantie op donderdag 28 en vrijdag 29 december van 8:30 tot 14:30 uur. Bel onze rijschool om je aan te melden.

Prijs theoriepakket

Het theoriepakket kost € 119,- en bestaat uit 2 dagen of 6 avonden cursus, het theorieboek, 7,5 uur online theorie examen training en het theorie examen bij het CBR.

Losse prijzen

Theorieboek met 7,5 uur examentraining € 39,-
Theorieboek met 15 uur examentraining € 49,-
Theorie examen € 42,50 (gereserveerd door Rijschool Heezen)

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van Rijschool Heezen ligt op circa 80 %. Dat is gezien het landelijk gemiddelde van 40 % erg hoog. Daar zijn we dan ook erg trots op!