Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Spoedopleiding motor
Spoedopleiding motor

Spoedopleiding motor

Motorrijbewijs halen in 5 dagen? Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je supersnel je motorrijbewijs wilt halen. Misschien wil je binnenkort met de motor op vakantie, misschien staat je motor al in de garage te glimmen, misschien heb je gewoon een week vrij van school/werk en wil je een nieuwe uitdaging aangaan. Al met al genoeg redenen om snel je motorrijbewijs te halen.

Spoedopleiding 14 uren
1.099,-/yr
 • Aantal lessen:
  14
 • AVB examen:
  Inbegrepen
 • AVD examen:
  Inbegrepen

Spoedopleiding 18 uren
1.299,-/yr
 • Aantal lessen:
  18
 • AVB examen:
  Inbegrepen
 • AVD examen:
  Inbegrepen

Niet inbegrepen zijn het theorie examen (€ 42,50) en de medische verklaring welke je dient aan te vragen bij het CBR (€ 33,80). Als je lessen over hebt van het pakket, krijg je € 40,- per rijles retour.

Wachttijd

De wachttijd voor de motor spoedopleiding varieert. Wil je verzekerd zijn van een plek, geef je dan tijdig op!

Try Out

De motor spoedopleiding wordt voorafgegaan door een try-out (50,-). Je instructeur zal samen met jou een inschatting maken van het aantal motorrijlessen die je nodig hebt. Hieruit vloeit een advies voor een bepaalde motor spoedopleiding. Samen bepaal je de duur van de motoropleiding. De minimale duur is een week. De maximale duur vier weken.

Theoriecertificaat motor

Voordat je aan de motor spoedopleiding kunt beginnen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat categorie A. Start je aan de motor spoedopleiding en ben je nog niet in het bezit van je theoriecertificaat, dan mag je niet op examen. Je bent je examengeld dan wel kwijt.

Een ander risico is dat je zakt voor je AVB examen. Je mag dan namelijk niet op AVD examen maar je bent wel je examengeld kwijt. Ons advies is om de motor spoedopleiding in twee delen op te splitsen. Dat betekent dat je een aantal dagen actief gaat rijlessen en dan het AVB examen gaat afleggen. Een week of twee later ga je weer een paar dagen actief rijlessen en ga je op AVD examen. Zou je voor je AVB zakken, dan is er nog de mogelijkheid om een herexamen in te plannen.