Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Spoedopleiding auto
Spoedopleiding auto

Supersnel je rijbewijs halen!

Bij Rijschool Jan Heezen kun je een spoedcursus volgen zodat jij in 10 dagen in het bezit bent van je autorijbewijs. Het is dan wel belangrijk dat je veel tijd hebt om te lessen, want je hebt ongeveer 2-4 uur rijles per dag.

Wil je een spoedopleiding volgen? Dan plannen wij eerst een intake (€ 79,-). Na de intake maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Vervolgens wordt het praktijkexamen ingepland en worden alle rijlessen ingepland. Ook bij een spoedcursus dien je eerst je theoriecertificaat te halen, alvorens het praktijkexamen kan worden afgelegd. Het is dus belangrijk dat je op tijd je theoriecertificaat haalt, want de datum van een ingepland praktijkexamen kan niet meer gewijzigd worden. Ons advies is dan ook om te zorgen dat je in het bezit bent van je theoriecertificaat voordat je start met de praktijklessen.

10 Dagen
1.744,-/yr
 • Aantal lessen:
  30
 • Proefexamen:
  Inbegrepen
 • Examen:
  Inbegrepen

12 Dagen
2.209,-/yr
 • Aantal lessen:
  40
 • Proefexamen:
  Inbegrepen
 • Examen:
  Inbegrepen

15 Dagen
2.674,-/yr
 • Aantal lessen:
  50
 • Proefexamen:
  Inbegrepen
 • Examen:
  Inbegrepen

 

Theoriepakket

Theoriecursus: De cursus neemt 6 avonden in beslag en zal gegeven worden op maandag- en donderdagavond in ons theorielokaal aan de Kerkhoflaan 1B te Aalst-Waalre.
Wij maken hierbij gebruik van van het officiële CBR computersysteem met tablets. Elke avond, die ongeveer 2 uur duurt, bestaat voor het grootste gedeelte uit uitleg en vervolgens wordt een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid nabesproken.

Het theoriepakket kost € 119,- en bestaat uit de cursus, het theorieboek, 7,5 uur online theorie examen training en het theorie examen bij het CBR.

 

 

Losse prijzen:
Theorieboek met 7,5 uur examentraining € 39,-
Theorieboek met 15 uur examentraining € 49,-
Theorie examen € 42,50 (gereserveerd door Rijschool Heezen)

De duur van de spoedopleiding is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren;
Niet inbegrepen zijn het theorie examen (€ 42,50,-) en de medische verklaring (€ 34,80,-). Als je lessen over hebt van het pakket, krijg je € 40,- per rijles retour.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie.