Scooter pakketten

‘Duo’ en ‘Solo’ Scooter pakketten

Voor het behalen van je scooterrijbewijs hebben we twee scooter pakketten samengesteld. Als je kiest voor een ‘duo’ pakket, dan krijg je samen met een andere leerling tegelijk les. Deze pakketten van 6 of 4 uur zijn goedkoper dan de ‘solo’ pakketten waarbij je 6 of 4 uur één op één les krijgt van jouw instructeur.

Je hebt de keuze uit 2 duo- en 2 solo-lespakketten:

6 Uren

€ 475,-

Duo

Praktijkexamen

inbegrepen

4 Uren

€ 395,-

Duo

Praktijkexamen

inbegrepen

6 Uren

€ 535,-

Solo

Praktijkexamen

inbegrepen

4 Uren

€ 435-

Solo

Praktijkexamen

inbegrepen

Theoriecursus en theorie-examen zijn niet inbegrepen.

Theorie examen

Het is verplicht dat je voordat je aan je rijlessen begint het theoriecertificaat op zak hebt. Vanaf 15,5 jaar kun je al examen doen voor het scooterrijbewijs en vanaf 16 jaar het praktijkexamen.

Het theorie-examen kunnen wij voor jou reserveren en wordt afgenomen bij het CBR. Kijk voor alle prijzen op onze pagina Losse prijzen scooterrijles.

Herexamen pakket

Je hebt er veel moeite voor gedaan om je theoriecertificaat te halen. Je volgt de praktijkopleiding en gaat dan op examen. Ondanks deze goede voorbereidingen is het toch mogelijk dat je zakt. Omdat dit al vervelend genoeg is, hebben wij een voordelig herexamen pakket samengesteld. Deze bestaat uit het herexamen én twee rijlessen en kost € 315,-.

Let op, deze aanbieding geldt niet wanneer je bij een andere rijschool bent gezakt.

Veiligheid

Als je geen eigen helm hebt, dan kun je een helm van ons lenen. Wel vragen we je dan om een helmmutsje á € 7,50 te kopen in verband met de hygiëne.

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!