Scooter pakket

Pakket 6 uur duo praktijk

Het scooter praktijkexamen zal bestaan uit verkeersdeelneming. Dit betekent dat je zal worden beoordeeld op de voertuigbeheersing tijdens de verkeersdeelname en op je weggedrag. Het laatste is een breed begrip. Dit gaat namelijk verder dan het opvolgen van de verkeersregels. Denk hierbij aan de gewenste plaats op de weg en het juiste gebruik van de spiegels etc.
Je mag starten met praktijklessen en op examen zodra je in het bezit bent van je theoriecertificaat en je de 16-jarige leeftijd hebt bereikt.
(Voor solo lessen komt er een toeslag bij van € 10,- per uur en dit wordt in overleg gepland)

 

6 Uren

€ 599,-

Duo

Praktijkexamen

inbegrepen

Theoriecursus en theorie-examen zijn niet inbegrepen.

Theorie pakket

Het is verplicht dat je voordat je aan je rijlessen begint het theoriecertificaat op zak hebt. Vanaf 15,5 jaar kun je al examen doen voor het scooterrijbewijs en vanaf 16 jaar het praktijkexamen.

Je kan bij ons kiezen voor een theoriepakket. In dit pakket zit een theoriecursus van 1,5 dag óf 3 avonden, en het CBR theorie-examen. De kosten voor dit pakket zijn € 179,- en bevat naast de cursus ook een thuismodule met een examentrainingscode van 15 uur. Onze docenten geven les in Eindhoven, bij Theoriecentrum.nl
De locatie zit schuin tegenover het CBR. Kijk hier alvast voor meer informatie www.theoriecentrum.nl

Het theorie-examen kunnen wij voor jou reserveren en wordt afgenomen bij het CBR.

Herexamen pakket

Je hebt er veel moeite voor gedaan om je theoriecertificaat te halen. Je volgt de praktijkopleiding en gaat dan op examen. Ondanks deze goede voorbereidingen is het toch mogelijk dat je zakt. Omdat dit al vervelend genoeg is, hebben wij een voordelig herexamen pakket samengesteld. Deze bestaat uit het herexamen én twee rijlessen en kost € 360,-.

Veiligheid

Als je geen eigen helm hebt, dan kun je een helm van ons lenen. Wel vragen we je dan om een helmmutsje á € 7,50 te kopen in verband met de hygiëne.

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!