Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Automaat rijden
Automaat rijden

Automaat rijden!

Steeds meer auto’s hebben een automatische versnellingsbak. Dit betekent dat je niet hoeft te koppelen en schakelen. Erg comfortabel. Wanneer je lest en examen doet in een automaat betekent dit echter wel dat je alleen maar automaat mag rijden. Als je toch al van plan was een automaat te kopen is dat natuurlijk geen probleem.

De automaat is uitermate geschikt voor kandidaten die moeite hebben met het verdelen van de aandacht. Pas wanneer de bediening van het voertuig helemaal onder de knie is, kunnen de rest van de vaardigheden worden aangeleerd. Blijf je moeite houden met de bediening waardoor je te weinig tijd hebt voor zaken zoals spiegelen en vooruitkijken, dan kan de automaat een oplossing bieden.

Het rijden in een automaat biedt vaak een uitkomst voor mensen met een lichamelijke handicap. Voor de bediening van het voertuig heb je namelijk maar één voet en één arm nodig. Wil je meer weten over wat een rijopleiding in de automaat inhoudt, neem dan even contact met ons op.

De rijlessen worden gegeven in een Citroën C4. Deze auto is van alle gemakken voorzien zoals airco, stuurbekrachtiging, navigatie en uiteraard een automatische versnellingsbak.

De prijzen voor automaat rijlessen zijn gelijk aan de prijzen voor de schakel rijlessen. Uiteraard kun je ook voor een pakket kiezen.