Plusmodule en theorie

Plusmodule en theorie

Binnen de plusmodule bieden we theorielessen in een kleine groep van maximaal 6 leerlingen. Op deze manier kunnen we zorgen voor extra studiebegeleiding en controle. Voor wie dat liever wil of voor wie dat beter werkt, bestaat de mogelijkheid om de theorielessen in een grotere groep van maximaal 24 leerlingen te volgen. Dit in samenwerking met Rijschool Heezen.

Voor wie?

De theorielessen in een kleine groep zijn speciaal voor pluskandidaten die extra begeleiding en controle nodig hebben.

Hoe doen we dit?

De theorielessen beginnen iedere keer met een toets over de stof die de leerlingen voor die dag hebben geleerd. Daarna behandelen we nieuwe stof uit het boek. Aan het einde van de reeks theorielessen sluiten we af met een toets zoals die ook op het theorie-examen wordt afgenomen. Natuurlijk bespreken we die toets uitgebreid, zodat iedere leerling weet welke onderdelen hij of zij nog verder moet bestuderen. Indien nodig plannen we na de groepslessen nog een aantal privé lessen binnen de zorgmodule.

Wanneer kan dit?

De theorielessen vinden plaats op 8 opeenvolgende dinsdagen.

Waar vinden de lessen plaats?

De theorielessen vinden plaats in het theorielokaal van Rijschool Jan Heezen aan de Kerkhoflaan 1B in Waalre. De leerlingen gebruiken hier dezelfde oefenprogramma’s op de computer als bij het officiële theorie-examen van het CBR.