Motorrijles pakketten

4 Motorrijles pakketten

Voor het behalen van je motorrijbewijs hebben wij de volgende motorrijles pakketten samengesteld. Het AVB (voertuigbeheersing) examen en AVD (verkeersdeelneming) examen zijn hierbij inbegrepen.

Pakket 12

€ 1099,-

AVB en AVD examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 51-

Pakket 18

€ 1.449,-

AVB en AVD examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 67,-

Pakket 24

€ 1.799,-

AVB en AVD examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 83,-

Pakket 30

€ 2149,-

AVB en AVD examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 99,-

Pakketkorting is de korting t.o.v. losse lessen.

Wil jij je motorrijbewijs halen en heb je nog geen auto theorie? Dan ben je verplicht om je eerst de motortheorie te behalen, vóórdat je mag gaan lessen.

Je motorrijopleiding start altijd met een vrijblijvende try-out van 1.5 uur  (€ 59,-). Gedurende deze try-out gaat de instructeur jouw vaardigheden en leertempo vaststellen. Hieruit volgt een advies voor één van onze vier pakketten.

Niet inbegrepen zijn het theorie examen (€ 49.50,-) en de gezondheidsverklaring (€ 41.50), welke je zelf dient aan te vragen bij het CBR. Het exacte aantal lessen inschatten is lastig. Het is zodoende altijd mogelijk om lessen bij te kopen.

De meeste motorkandidaten lessen 1 blok van 1,5 uur per week. Als je voor pakket 18 kiest, dan kies je dus voor 12 rijlessen van 1,5 uur. Heb je voldoende vrije tijd en wil je meerdere lessen per week rijden, dan kan dat uiteraard ook. Wil je supersnel je motorrijbewijs halen? Kijk dan op onze pagina met alle informatie over onze spoedopleiding.

Leeftijd voor zware motor

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is verlaagd van 24 naar 21 jaar. Dit betekent dat je op je rijbewijs code 80 krijgt. Met deze code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2). Na 2 jaar of als je al eerder 24 wordt, vervalt deze code en mag je op een zware motor rijden zonder dat je hier opnieuw een examen voor af hoeft te leggen. Klik hier voor meer informatie.

Beschermende kleding

Tijdens motorrijlessen heb je beschermende kleding nodig. Om je deze fikse investering te besparen, kun je bij ons gedurende de motorrijlessen gratis gebruikmaken van onze beschermende jassen, broeken, laarzen, handschoenen en helmen. We vragen je alleen om een helmmutsje (€ 7,50) te kopen, zodat de helmen hygiënisch blijven.