Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Op maat opleiding aanhangwagen

Op maat opleiding aanhangwagen

Tijdens deze intake kan de instructeur een inschatting maken van het benodigd aantal rijlessen. De intake zit bij de pakketten inbegrepen. Zo zal je tijdens deze 120 minuten durende intake kennismaken met een aantal onderdelen van het examen. Onder andere zal gekeken worden naar de omgang met het voertuig, het verkeersinzicht en de theoretische kennis. Op basis hiervan zal de instructeur beoordelen wat je vaardigheden zijn en welk lespakket jij nodig hebt om het rijbewijs te behalen. Een ander groot voordeel van de intake is dat je kennis maakt met de examenonderdelen. Deze zou je eventueel met je eigen aanhangwagen kunnen oefenen. Mits dit natuurlijk mag volgens de wettelijke eisen.

Hoeveel rijlessen heb ik ongeveer nodig?

Voor de Op maat opleiding is het geheel afhankelijk van je rijervaring met een aanhangwagen én je leertempo hoeveel lessen je nodig hebt. Iemand met veel rijervaring en inzicht kan er vanuit gaan dat het pakket BE 1 voldoende is. Hoe minder ervaring je hebt, hoe meer lessen je nodig hebt. De meeste kandidaten komen uit op het BE 2 pakket. Iemand zonder ervaring zal op het BE 4 pakket uitkomen.

Prijsoverzicht

BE 1 (intake + 3 rijlessen + examen) € 449,-
BE 2 (intake + 6 rijlessen + examen) € 599,-
BE 3 (intake + 8 rijlessen + examen) € 699,-
BE 4 (intake + 10 rijlessen + examen) € 799,-

Algemeen

Rijles 1 uur € 52,50
Praktijkexamen € 245,-
Medische verklaring € 34,80
Herexamen € 250,-

Caravantraining is bij Rijschool Jan Heezen ook mogelijk. U krijgt 2,5 uur les met uw eigen combinatie. De kosten voor deze training bedraagt € 100,-.

De medische verklaring is voor iedereen verplicht. De totale kosten van de opleiding zijn dus de pakketprijs en de medische verklaring.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Wanneer u de aanhangwagenrijopleiding uit zakelijk oogpunt volgt, is deze volledig aftrekbaar. Dat betekent dat u geen btw verschuldigd bent en de kosten belasting technisch aftrekbaar zijn.

Contact en informatie

Examendata in overleg. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.