Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Extra’s motorrijden
Extra’s motorrijden

Extra’s motorrijden!

Dagrit motorrijden

Het rijden van een dagrit is een ideale aanvulling op je rijopleiding. Het verhoogt niet alleen je kans op slagen, maar het geeft je ook net dat extra’s mee. Samen met je instructeur en een andere kandidaat ga je de Mergellandroute in Zuid-Limburg rijden. Tijdens deze rit leer je veel meer dan het CBR vereist. Dit maakt het echte examen tot een peulenschil!

De kosten van de dagrit zijn € 249,-.

Je start om 9.00 uur vanuit de rijschool. Rond 16.00 uur ben je weer terug. Een dagrit is dus goedkoper dan het kopen van losse lessen. De lunch wordt deze dag verzorgd.

Opfrislessen

Heb je lang niet meer op een motor gereden en onvoldoende zelfvertrouwen om weer de weg op gaan? Volg dan een opfrisles motorrijden bij Rijschool Jan Heezen. Afhankelijk van je kennis en kunnen start je ’s morgens met een stukje verkeerstheorie, ga je op het parkeerterrein je motorbeheersing verhogen om aansluitend een route te gaan rijden. De routekeuze is uiteraard afhankelijk van jouw wensen.

Motortoertocht

Elk voorjaar organiseert Rijschool Jan Heezen een motortoertocht, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. We verzamelen tussen 09.00 – 11.00 uur bij Rijschool Jan Heezen aan de Kerkhoflaan 1b te Aalst/Waalre. Daar ontvang je de route (op papier of digitaal) en consumptiemunten. Je kunt de route vervolgens op eigen gelegenheid en eigen snelheid gaan rijden. Uiteraard kun jij je ook bij andere rijders aansluiten.

In de route is één stop aanwezig. Als je vaker wilt stoppen, dan kan dat natuurlijk!

De kosten bedragen slechts € 7,50 voor de toertocht incl. twee consumptiebonnen voor drinken en een broodje.

De eerstvolgende motortoertocht is in het voor jaar van 2018. Schrijf je nu alvast in!

Inschrijven