Kerkhoflaan 1b, Waalre 040 - 22 20 219
Extra’s autorijden
Extra’s autorijden

Extra’s autorijden

Tijdens je opleiding rijd je vrijwel alleen in het examengebied. Natuurlijk is het ook leerzaam om elders in het land ervaring op te doen.

Dagrit

Een dagrit is ideaal om eens in een andere omgeving rijervaring op te doen. Je gaat samen met een andere kandidaat en je instructeur de hele dag op pad.
Afhankelijk van je verbeterpunten kan bijvoorbeeld worden gekozen om de Mergellandroute in Limburg te rijden of een stedenrit. Denk bij een stedenrit bijvoorbeeld aan een rondje Randstad (Den Bosch, Gouda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Breda). Als je daar kunt rijden, hoef je voor het examen in Eindhoven niet bang te zijn!

Prijs dagrit, van 09.00 – 16.00 uur, incl. lunch € 199,-

Opfrislessen, praktijk of theorie

Heb je al tijdje niet gereden of vind je dat het tijd wordt om je kennis weer een beetje bij te spijkeren? Volg dan de opfriscursus. Deze cursus kan bestaan uit theorie, praktijk of een combinatie van beiden.

Met enige regelmaat organiseert Rijschool Heezen een theorie avond om uw kennis op te frissen. De avond is geheel gratis en uiteraard vrijblijvend. We starten de avond om 19.30 uur en inclusief een pauze duurt de theorieles ca. 2 uur. Wil je deelnemen? Neem dan contact met ons op.

Naast het volgen van de theorieavond is het ook mogelijk om praktijklessen te volgen. Tijdens deze lessen gaat u samen met een instructeur op pad. Dit gebeurt altijd in een lesauto zodat de instructeur kan ingrijpen als dat nodig is.

Kosten voor een praktijkles van 100 minuten: € 93,-
Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.