Theoriecursus auto

Theoriecursus auto – geef je snel op!

We bieden op onze rijschool ook een theoriecursus aan. Deze cursus is niet verplicht, maar wel heel verstandig om te volgen om de theorie onder de knie te krijgen en om alvast examens te oefenen. De cursus duurt 6 avonden of 2 dagen. De avondcursus start iedere maand en wordt gegeven op maandag- en donderdagavond en de dagcursus vindt plaats tijdens schoolvakanties.

 

Rijschoolheezen.nl theorieles

Onze cursisten halen het slagingspercentage van 80%!

Alle kandidaten van Rijschool Heezen met een theoriepakket auto kunnen de theoriecursus bij ons volgen. Het is natuurlijk niet verplicht om de cursus te volgen, maar wel een advies. Zo wordt er aandacht besteed aan een aantal praktijksituaties en maak je iedere les een examen. Dit examen maak je met hetzelfde systeem als het CBR heeft. Zo kun je gelijk goed oefenen en weet je wat er van je verwacht wordt tijdens het examen. Het landelijk gemiddelde is 40%, maar onze cursisten halen het slagingspercentage van 80%. Goede reden dus om de theoriecursus bij ons te volgen.

Avondcursus theorie

De avondcursus bestaat uit 6 avonden. Elke avond, die ongeveer 2 uur duurt en begint om 19:30 uur, bestaat voor het grootste deel uit uitleg. Vervolgens wordt een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid nabesproken.

Het slagingspercentage onder de avondcursisten ligt op 70%.

Dagcursus theorie

In de vakantieperiodes wordt er ook een dagcursus gegeven. Deze cursus bestaat uit 2 dagen en begint om 8:30 uur en duurt tot 15:00 uur. Ook tijdens de dagcursus krijg je veel uitleg en wordt er vervolgens een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid met elkaar nabesproken.

Het slagingspercentage onder de dagcursisten ligt op 85%.

Prijs theoriepakket

Het theoriepakket kost € 139,- en bestaat uit 6 avonden of 2 dagen cursus, het theorieboek, 7,5 uur online theorie examen training en het theorie examen bij het CBR.

Losse prijzen

Theorieboek met 7,5 uur examentraining: € 39,-
Theorieboek met 15 uur examentraining: € 49,-
Theorie examen: € 47.50,- (gereserveerd door Rijschool Heezen)
Verlengd theorie examen: € 57.50,- (gereserveerd door Rijschool Heezen)

Data theoriecursus

Klik hier om te zien wanneer wij onze avond- en dagcursussen geven.