THEORIECURSUS

“HIGH SPEED” KLASSIKALE THEORIE IN 1,5 DAG
AUTO, MOTOR EN BROMFIETS

Rijschool Heezen heeft een uniek samenwerkingsverband met Theoriecentrum.nl in Eindhoven. Theoriecentrum.nl betreft een samenwerkingsverband tussen een aantal toonaangevende rijscholen in en rondom Eindhoven. Omdat wij theorie erg belangrijk vinden en omdat we merken dat de kennis vaak minimaal of slecht is in de lesauto, motor of bromfiets (wat extra praktijklessen kost), kiezen wij voor deze samenwerking. De docenten zijn allemaal afkomstig van de samenwerkende rijscholen en hebben jarenlange ervaring en ontzettend veel kennis. Het centrum is centraal gelegen schuin tegenover het CBR.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

 

 

 

BIJ THEORIECENTRUM.NL HAAL JE SNEL EN GOED JE THEORIE!
GEEN TRUCJES MAAR KENNIS…

ZELF JE THEORIE HALEN?

Wil je geen cursus maar zelf de theorie thuis bestuderen? Koop dan ons theorieboek inclusief 7,5 uur online examentraining voor € 40,- Achter op onze studieboeken staat een code waarmee je via onze site in kunt loggen voor theorie online. Het boek is verkrijgbaar op de rijschool.

EXTRA BEGELEIDING

Heb jij moeite met het leren van theorie of is er sprake van een leerbeperking? Neem dan contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar alle mogelijkheden. Je kunt bijv. ook individueel theorieles volgen. Dit kost €40,- per uur