Extra’s autorijden

Extra’s autorijden: dagritten en/of opfriscursussen

Tijdens je opleiding rijd je vrijwel alleen in het examengebied, maar natuurlijk is het ook leerzaam om elders in het land ervaring op te doen. Hiervoor heeft Rijschool Heezen de mogelijkheid om samen met je instructeur een dagrit te rijden. Daarnaast bieden wij ook opfriscursussen aan om je kennis bij te spijkeren – als je al een tijdje niet gereden hebt bijvoorbeeld. Hieronder enkele voorbeelden die wij echt vinden horen bij ‘Extra’s autorijden’.

Dagrit

Een dagrit is ideaal om eens in een andere omgeving rijervaring op te doen. Je gaat samen met een andere kandidaat en je instructeur de hele dag op pad. Afhankelijk van je verbeterpunten kan bijvoorbeeld worden gekozen om de Mergellandroute in Limburg te rijden of een stedenrit. Denk bij een stedenrit bijvoorbeeld aan een rondje Randstad (Den Bosch, Gouda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Breda). Als je daar kunt rijden, hoef je voor het examen in Eindhoven echt niet meer bang te zijn!

Prijs dagrit, van 08.00 – 16.00 uur, incl. lunch: € 295,-

Opfrislessen, praktijk of theorie

Heb je al tijdje niet gereden of heb je angst om bijvoorbeeld op de snelweg te rijden? Volg dan onze opfriscursus.

Tijdens deze opfriscursus gaat u samen met een instructeur op pad. Dit gebeurt altijd in een lesauto zodat de instructeur kan ingrijpen als dat nodig is.

Kosten voor een opfrisles van 75 minuten: € 90,-

Kosten voor een praktijkles van 100 minuten: € 116,-
Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen.