Autorijles pakketten

4 Autorijles pakketten

Rijschool Jan Heezen heeft 4 autorijles pakketten ontwikkeld die aansluiten bij jouw wensen.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse rijlessen, maar vaak is een pakket een stuk voordeliger.

Je krijgt altijd twee lessen achter elkaar en rijdt 100 minuten (1 blok). De duur van de rijopleidingen is een richtlijn.

30 lessen

€ 1.699,-

Proefexamen en examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 150,-

40 lessen

€ 2.144,-

Proefexamen en examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 200,-

50 lessen

€ 2.589,-

Proefexamen en examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 250,-

60 lessen

€ 3.034,-

Proefexamen en examen inbegrepen

Pakketkorting

€ 300,-

Pakketkorting is de korting t.o.v. losse lessen.

Het keuzepakket

Als je het lastig vindt om het juiste pakket bij ons te kiezen, hebben we een keuzepakket samengesteld. Dit houdt in dat je een aanbetaling doet op een pakket naar keuze van € 1.000,-. Na een paar rijlessen bespreek je samen met je instructeur welk pakket het beste bij jou past. Vervolgens krijg je een factuur voor het aanvullende deel van je opleiding. Voor dit keuzepakket worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Twijfel je over welk pakket het beste bij jou past, vraag het gerust. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

De rijopleiding

  • De duur van de opleiding kan naar wens van de kandidaat ingevuld worden.
  • Het proefexamen is een intern afgenomen examen en wordt op 2/3 van de rijopleiding gereden.
  • Niet inbegrepen zijn het theorie-examen (€ 47,50), de gezondheidsverklaring (welke je zelf dient aan te vragen bij het CBR á € 37,80) en het herexamen (€ 265,-) als je deze nodig hebt.

Als je autorijlessen over hebt van het pakket krijg je € 42,50 per rijles terug.

Wij begrijpen dat het bepalen van het juiste pakket moeilijk is. Ook voor ons is het lastig vooraf in te schatten hoeveel rijlessen je nodig hebt. Op basis van onze ervaring is gebleken dat een kandidaat gemiddeld 45-50 rijlessen nodig heeft. Het landelijk gemiddelde ligt op 46 klokuren rijles.

Als je een pakket bij Rijschool Heezen gekozen hebt, kun je dat tussentijds niet meer wijzigen. Kies je bijvoorbeeld voor het pakket van 30 rijlessen en blijk je er uiteindelijk 40 nodig te hebben, dan betaal je voor de laatste 10 rijlessen het op dat moment geldende losse tarief. Dit tarief is altijd hoger dan de prijs per les binnen het pakket. Als je twijfelt tussen pakketten doe je er verstandig aan om het grotere pakket te nemen. Overgebleven lessen krijg je natuurlijk terugbetaald.

In termijnen betalen

Wil je het bedrag voor jouw rijopleiding liever gespreid betalen, dan is dat ook mogelijk. We zullen samen met jou kijken welke termijnen mogelijk zijn en wat het beste bij jou past. De toeslag voor gespreid betalen is € 15,-. Daarnaast moet de laatste termijn zijn voldaan voordat je opgaat voor je praktijkexamen.

Theoriepakket

We bieden op onze rijschool ook een theoriecursus aan. Deze cursus is niet verplicht, maar wel heel verstandig om te volgen om de theorie onder de knie te krijgen en om alvast examens te oefenen. De cursus duurt 6 avonden of 2 dagen. De avondcursus start iedere maand en wordt gegeven op maandag- en donderdagavond en de dagcursus vindt plaats tijdens schoolvakanties.

Tijdens de cursus maken wij gebruik van tablets voorzien van het officiële CBR computersysteem. Elke avond of dag bestaat voor het grootste gedeelte uit uitleg en vervolgens wordt een examen van 40 vragen over het betreffende onderwerp en 25 vragen over gevaarherkenning afgenomen en uitgebreid nabesproken.

Lees meer informatie over onze theoriecursus op de pagina ‘theoriecursus auto‘.

Het theoriepakket kost € 139,- en bestaat uit de cursus, het theorieboek, 7,5 uur online theorie examen training en het theorie examen bij het CBR.

Losse prijzen:
Theorieboek met 7,5 uur examentraining: € 39,-
Theorieboek met 15 uur examentraining: € 49,-
Theorie examen: € 47,50 (gereserveerd door Rijschool Heezen)

Advies

Ons advies aan onze leerlingen is om te starten met 1 blok rijlessen per week (2 lessen van 50 min) en zodra jij je theorie-examen gehaald hebt over te gaan naar 2 blokken per week. Zo kunnen we snel toewerken naar je praktijkexamen.

Dagrit

Samen met een andere kandidaat en één van onze instructeurs ga je de hele dag op pad om meer ervaring op te doen. Afhankelijk van je verbeterpunten wordt bekeken of een stedenrit of meer landelijke route beter voor je is.

De prijs voor deze dagrit (08:00 – 15:30 uur, inclusief lunch) is € 229,-.

Herexamen kandidaten

Ben je gezakt voor je praktijkexamen en moet je op voor een herexamen? Dan is een dagrit heel erg leerzaam als voorbereiding. Het geeft je veel zelfvertrouwen en een gevoel van beheersing in allerlei verschillende verkeerssituaties. Speciaal voor herexamenkandidaten hebben we een pakket samengesteld: een dagrit, een blok rijles én een rijles direct voor het examen.

De prijs van dit herexamenpakket is € 349,-.

Contact en info

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of antwoord op je vragen.