Op maat opleiding aanhangwagen

Op maat opleiding aanhangwagen

Voor je begint aan een opleiding op maat starten we eerst met een intake. Tijdens de intake zal de instructeur een inschatting maken van het benodigd aantal rijlessen voor de opleiding. De intake zit bij het pakket inbegrepen. Zo zal je tijdens deze 120 minuten durende intake kennismaken met een aantal onderdelen van het examen. Onder andere zal gekeken worden naar jouw omgang met het voertuig, jouw verkeersinzicht en jouw theoretische kennis. Op basis hiervan zal de instructeur beoordelen wat je vaardigheden zijn en welk lespakket jij nodig hebt om het rijbewijs te behalen. Een ander groot voordeel van de intake is dat je kennis maakt met de examenonderdelen. Deze zou je eventueel met je eigen aanhangwagen kunnen oefenen. Mits dit natuurlijk mag volgens de wettelijke eisen.

Hoeveel rijlessen heb ik ongeveer nodig?

Voor de ‘Op maat opleiding’ is het geheel afhankelijk van je rijervaring met een aanhangwagen én je leertempo hoeveel lessen je nodig hebt. Iemand met veel rijervaring en inzicht kan er vanuit gaan dat het pakket BE 1 voldoende is. Hoe minder ervaring je hebt, hoe meer lessen je nodig hebt. De meeste kandidaten komen uit op het BE 2 pakket. Iemand zonder ervaring zal op het BE 4 pakket uitkomen.

Prijsoverzicht

BE 1 (intake + 3 rijlessen + examen): € 499,-
BE 2 (intake + 6 rijlessen + examen): € 649,-
BE 3 (intake + 8 rijlessen + examen): € 749,-
BE 4 (intake + 10 rijlessen + examen): € 849,-

Losse prijzen

Rijles 1 uur: € 57.50,-
Praktijkexamen: € 265,-
Medische verklaring: € 37,80
Herexamen: € 265,-

Caravantraining is bij Rijschool Jan Heezen ook mogelijk. Je krijgt 2,5 uur les met je eigen combinatie. De kosten voor deze training bedraagt € 100,-.

De gezondheidsverklaring is voor iedereen verplicht. De totale kosten van de opleiding zijn dus de pakketprijs en de gezondheidsverklaring.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Wanneer je de aanhangwagenrijopleiding uit zakelijk oogpunt volgt, is deze volledig aftrekbaar. Dat betekent dat je geen btw verschuldigd bent en de kosten belastingtechnisch aftrekbaar zijn.

Contact en informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.